// online bijlessen vanuit huis // realtime videoverbinding met een topdocent // wanneer jij wilt // waar je ook bent // vanaf € 14,50 per half uur //

Wiskunde bijles

Online bijles is bij uitstek geschikt voor wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C of wiskunde D. De leerling en de docent werken samen in de online leeromgeving. Daarin kan makkelijk informatie uit het boek worden geknipt & geplakt.

De leerling of de docent kunnen ook hun scherm delen om zo iets te laten zien.

Er zijn ook allerlei handige tools beschikbaar die het online samenwerken nog leuker en makkelijker maken. Zelfs een grafische rekenmachine kan gebruikt worden.

Een online bijles werkt hierdoor in de praktijk voor veel leerlingen zelfs beter dan “aan de keukentafel”. Bovendien kan de leerling de bijles later terugkijken of opslaan als pdf bestand. Handig als je aan het blokken bent voor een proefwerk en het even vergeten bent!

Voor veel leerlingen is 1 uur bijles best intensief. Daarom biedt HIP Online ook wiskunde bijles aan voor een half uur. 2 keer een half uur per week is voor sommige leerlingen bijvoorbeeld beter dan 1 keer een uur.

Hét grote voordeel is dat er altijd een geschikte docent is: waar de docent woont maakt niet uit.

Kortom: of het nou gaat om rekenen, wiskunde, statistiek of iets anders, online samenwerken gaat heel goed.

Meld je aan!

Meld je aan

Sneak peek

Testimonials

Student