// online bijlessen vanuit huis // realtime videoverbinding met een topdocent // wanneer jij wilt // waar je ook bent // vanaf € 14,50 per half uur //

Bijles met HIP Online

HIP biedt nu ook online bijlessen voor scholieren op het middelbaar onderwijs: VMBO, HAVO EN VWO. Bijlessen met HIP Online lijken op gewone bijlessen: er is een docent die 1-op-1 lesgeeft aan een leerling. Maar dan online. Dus: docent en leerling communiceren met elkaar via de computer. En dat is toch echt wat anders dan een algemeen uitlegfilmpje opzoeken op Youtube.

 

 

De bijlessen zijn snel in te plannen. Vaak kan dezelfde dag al de eerste les plaatsvinden. Het unieke systeem van HIP Online structureert de bijles aanvraag en zet deze snel uit naar de docenten die het meest geschikt zijn. De beschikbare tijden van docenten worden daarin meegenomen. Zo is er vaak al binnen een uur een docent gevonden en is de eerste afspraak gemaakt.

De bijlessen volg je waar jij wilt. Thuis. Op school. Ergens anders. Als je maar een rustige plek hebt met een goede internetverbinding. Zo gebruik je je tijd optimaal. Waarom een half uur fietsen voor een bijles van 30 minuten?

Wil je liever 2 keer 30 minuten bijles per week? Geen probleem! Korte bijlessen zijn in sommige gevallen een uitkomst. Heb jij dinsdag en donderdag wiskunde? Dan plan je maandag en woensdag een half uurtje online bijles zodat je altijd up-to-date aan de les begint.

De bijlessen worden opgenomen. Je kunt de uitleg dus later nog een keer terugkijken als je aan het leren bent. De online omgeving van jouw bijles kun je opslaan. Kortom: alles blijft bewaard en beschikbaar voor je als je het even vergeten was.

HIP Online is niet afhankelijk van openingstijden. Als jij en jouw docent op zaterdagochtend willen leren: geen probleem. Loopt een les uit? Wil je een les verplaatsen? Stem het af met de docent en het is geregeld.

Je hoeft niet naar die ene docent te zoeken bij jou in de buurt. Misschien zit de beste docent voor jou wel in Maastricht. Of in Groningen. Of heb je net een docent die toch niet helemaal bevalt. Bij HIP Online werken alleen de beste docenten. Zowel student/afgestudeerden als 1ste-graads bevoegde leraren. En omdat we die in heel Nederland (en zelfs in het buitenland) kunnen zoeken kunnen we selectief zijn. Voor docenten is online bijles geven ook een uitkomst: we krijgen veel aanmeldingen.

Kortom: HIP Online hoort bij HIP. HIP is al 12,5 jaar actief met huiswerkbegeleiding en bijlessen. Met 16 huiswerkinstituten en 3 scholen heeft HIP een netwerk van ervaren docenten waar elke dag meer dan 1.000 kinderen les krijgen en geholpen worden met hun huiswerk. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn dé kenmerken van HIP. Bij HIP Online is dat niet anders.

Wat kost bijles bij HIP Online?

De prijs voor bijles bij HIP Online is 14,50 per half uur. Voor die prijs krijg je niet alleen de beste bijles, maar ook alle extra’s:

  • Bijles terugkijken
  • Bijles opslaan als PDF bestand
  • Materiaal uitwisselen met docent
  • Vragen stellen voor en na de bijles

Meld je aan!

Meld je aan

Sneak peek

Testimonials

Student